Onze filosofie

Treem is gespecialiseerd om bestaande en toekomstige maatschappelijke accommodaties enerzijds beter exploitabel te maken en anderzijds zoveel mogelijk maatschappelijke waarde te (laten) realiseren. Kort gezegd: wij maken nieuwe èn bestaande sportaccommodaties ‘haalbaar en effectief’.

Dure maatschappelijke (sport)accommodaties als zwembaden en sporthallen zijn voor veel gemeenten een grote kostenpost. In tijden van bezuinigen staan deze onderwerpen dan ook al snel onder druk. Er moet jaarlijks veel geld bij. In Nederland zijn zo’n 700 publieke zwembaden en zo’n 1500 sporthallen. Om deze sportaccommodaties te kunnen blijven behouden lijkt de tijd rijp voor een andere aanpak. 

Treem beschikt over een sterk netwerk aan experts en relaties met een brede achtergrond, zoals bouwkunde, installaties, financiering, subsidies, sportbonden, overheden, etc.

Het boeien en binden van krachten in de lokale samenleving zijn de uitdagingen voor de komende jaren voor veel non-profit instellingen. Als wij deze kennis weten te mobiliseren, energie in de organisatie en draagvlak te verkrijgen, dan is Treem in staat uitdagende projecten in en vooral met de samenleving te ontwikkelen.

Mark Bennenbroek

Lorem ipsum dolor sit amet. Et consectetur voluptatem non sunt corrupti ex repellendus error eos odit excepturi ad harum mollitia et totam iure At quos corrupti!

Et rerum fuga vel quis quasi ut vitae eius qui consequatur consequatur aut delectus quos ea soluta sunt. Et repellendus cupiditate a itaque voluptatum sit beatae corrupti qui excepturi quia in alias aliquid ab eveniet dolorem ea praesentium aspernatur.

Sander ten Broek

“Als je blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dus wanneer je zaken wilt veranderen, dan moet je dat per definitie anders doen.”

Sander heeft een topsport achtergrond en heeft vele bestuurlijke taken (gehad). Hij ziet vaak kansen wanneer anderen dat als een tegenslag ervaren. Binnen Treem houdt Sander zich naast zijn directietaken vooral bezig met: visie en missie ontwikkeling, veranderprocessen, organisatie / bedrijfsvoering en monitoring. Hij is ‘geboren’ in een zwembad en heeft op dit gebied veel kennis.

Lindsey Hermans

“Mijn steentje bijdragen aan de realisatie van effectieve (sport)accommodaties, waarin iedere gebruiker zich gezien voelt. Dat is mijn drijfveer!”

Lindsey studeerde bouwkunde en architectuur en heeft meerdere jaren ervaring als bouwkundig adviseur. In haar vrije tijd danst ze graag bij de lokale dansschool en loopt ze hard.

Binnen Treem richt zij zich met name op visie ontwikkeling, aanbestedingen en proces/projectmanagement tijdens realisaties van nieuwe (sport)accommodaties.

Menno Schermer

Lorem ipsum dolor sit amet. Et consectetur voluptatem non sunt corrupti ex repellendus error eos odit excepturi ad harum mollitia et totam iure At quos corrupti!

Et rerum fuga vel quis quasi ut vitae eius qui consequatur consequatur aut delectus quos ea soluta sunt. Et repellendus cupiditate a itaque voluptatum sit beatae corrupti qui excepturi quia in alias aliquid ab eveniet dolorem ea praesentium aspernatur.

daan wijsman

“De rode draad in mijn carrière is het in gebruik nemen van publiek toegankelijke locaties: een museum, bioscoop, bibliotheek of zwembad. Samen met een bevlogen team gaan voor het beste en samen toewerken naar de “Grand Opening” geeft mij bijzonder veel genoegdoening.”

Binnen Treem houdt Daan zich bezig met de revitalisatie van Merwestein waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.  

martijn pot

“Je moet roeien met de riemen die je zelf creëert.”

Martijn is data-analist en binnen Treem verantwoordelijk voor het monitoren van exploitatie(s) van sportaccommodaties.

Hij heeft een passie voor allerlei sporten en een achtergrond in prestatiesport en data. Hiermee zorgt Martijn ervoor dat opdrachtgevers scherp blijven op hun exploitatie, zodat zij hun bedrijfsvoering zelf kunnen optimaliseren.

Edgar Adriaanse

”Nooit geschoten is altijd mis.”

Edgar is nog bezig met het afronden van zijn studie Commerciële Economie, maar is alvast gestart bij Treem. Naast zijn studie en werk is hij een actief waterpoloër en pakt hij een aantal vrijwilligerstaken op binnen zijn vereniging en het RTC.

Bij Treem houdt Edgar zich bezig met exploitatieanalyses en de optimalisering ervan.

Wouter de Haas

“Weet wat mensen beweegt.”

Wouter is een People- manager, zijn hele carrière speelt zich af in de sport. Hij heeft ervaring zowel bestuurlijk als op directieniveau binnen een sportbedrijf.

Zijn expertise is bedrijfsvoering en exploitatie van organisaties. Hierbij is de Omgevingswet en de daarbij behorende regelgeving het gebied waarin hij excelleert. 

Onze partners